duminică, 11 octombrie 2009

Inceput an Universitar 2009-2010


Astazi, 11.10.2009, la Biserica Crestina Baptista Golgota( Soseaua Nicolae Titulescu Nr 56A Bucuresti - Sector 1 ), a fost aniversarea inceperii noului an universitar al Institutului Teologic Baptist din Bucuresti si al Facultatii de Teologie din cadrul Universitatii din Bucuresti. A fost o zi de sarbatoare mare in randul seminaristilor. M-am bucurat sa vad doi studenti din anul intai(proaspeti in familia institutului) dornici sa IL laude pe Dumnezeu printr-o cantare minunata. De asemenea si corul Institutului L-a laudat pe Dumnezeu prin cateva cantari. Mesajul din partea Domnului a fost rostit de catre fratele profesor Richard Clark. Cu aceasta ocazie vreau ca sa le urez colegilor din anul I un calduros "Bine ati venit" in familia institutului Teologic din Bucuresti si sper sa va simtiti bine printre noi, iar colegilor din anul IV, care deja au inceput pregatirile pentru lucrarea de licenta, multa intelepciune din partea lui Dumnezeu si putere in slujire. Tuturor colegilor le urez ca binecuvantarile Domnului se se reverse din plin peste fiecare din ei. Aceiasi dorinta o am si pentru fratii profesori.

Dragii mei(colegi, pastori/predicatori/evanghelisti/misionari, slujitori ai Domnului), nu uitati ca suntem chemati sa proclamam EVANGHELIA LUI HRISTOS CARE SI ASTAZI ESTE PLINA DE PUTERE(Romani 1:16-17).
Dumnezeu sa va binecuvanteze!
Stoica Timotei

Botez Nou Testamental Crevedia, 11.10.2009

 
Astazi, 11.10.2009, este o zi de sarbatoare pentru Biserica Crestina Baptista din Crevedia(o localitate din imprejurimile Bucurestiului - Click aici pentru a o localiza pe harta) pentru ca un suflet tanar a hotarat sa marturiseasca in public hotararea lui de a-L urma pe Dumnezeu tot restul vietii sale si de a-I fi dedicat in totalitate. Pastorul bisericii din Crevedia, fratele Viorel Nedelcu, este cel care a infaptuit acest act al botezului. In cer a fost sarbatoare, in Biserica a fost sarbatoare, dar bucuria acestei sarbatori, ma rog sa ramana permanent in inima lui Ionut.
Dumnezeu sa il intareasca sa ramana tare pe calea aceasta, iar pe voi sa va binecuvinteze!

Stoica Timotei